UP ROMANIA

Un produs financiar în mâna a milioane de clienți

DESPRE PROIECT

Brand localization pentru un brand care oferă cele mai bune instrumente financiare pentru motivarea angajaților

Up România, parte a grupului Up Coop, a adus în România setul de produse financiare pentru motivarea angajaților și toată experiența grupului în peste 20 de țări și zeci de milioane de clienți. Am lucrat împreună pentru a localiza brand-urile de produs și a le adapta specificului pieței românești.

Procesul a început cu redenumirea tuturor produselor companiei pentru a realiza apartenența la piață și recunoaștere locală printre clienți. Astfel au apărut Up Dejun, Up Cultură, Up Vacanță și Up Cadou.

INDUSTRIE

Financial products

SERVICII

Strategie de brand
Concept de produs
Identitate de produs
Identitate și univers vizual
Motion

Design de produs financiar

Up crează produse financiare pentru toată lumea. Am concentrat asta în conceptul de „în mâna tuturor”, pentru a comunica utilitatea generală a produselor și simplitatea în folosire.

Astfel mâna devine elementul central al identității de produs și a cardurilor bancare, de la simplu la complex și de la icon la fotografie. Universul vizual continuă cu elemente specifice pentru fiecare produs în parte, rezultând atât unitate, cât și identificare și diferențiere.

Un environment de produs complet

Dinamic și adaptabil, universul vizual se transformă de la simplu la complex, având în prim plan mâna ca element de legătură pentru toate instanțele de comunicare.

Pornind de la aceste elemente am creat toate materialele din jurul cardurilor bancare (scrisori de însoțire și activare, ghiduri, broșuri, etc) și elementele de comunicare de brand.