Despre noi

Suntem o agenție de branding, design și marketing. Lucrăm aproape de clienții noștri pentru a construi identități de brand puternice și modalități de exprimare în piață prin soluții de strategie și design.

Prin tot ceea ce facem dorim să creăm emoție și experiență, să construim unitate și diferențiere și să generăm rezultate organice pentru a pregăti brandurile să răspundă provocărilor și oportunităților din mediul de afaceri.

Am ales să rămânem o echipă mică, specializată pe strategie și design de brand, pentru a fi focusați pe fiecare proiect în parte și pentru a ne dedica procesului în totalitate, dar colaborăm îndeaproape cu alți specialiști din domenii conexe pentru a livra complet și integrat orice tip de proiect.


Premii

2019

2 x LogoLounge 11 Badge of Honour

2020

2 x LogoLounge 12 Badge of Honour

2021

1 x LogoLounge 13 Badge of Honour


Servicii


Clienți


Oameni cheie

Vasile Bîrgăuanu / Creative Partner

Vasile crede că un brand se bazează pe o strategie de design coerentă și trebuie să fie susținut de o muncă creativă inovatoare. Un creator pasionat de branduri, Vasile îi ajută pe clienții noștri să-și spună povestea în moduri unice. În ultimii 14 ani, el a creat și implementat soluții vizuale pentru probleme de business și marketing.

Cristina Volentiru / Strategy Partner

Cristina transformă idei: ajutând ideile de afaceri să devină branduri și  ideile creative să devină campanii. Este specializată în conectarea perfectă a brandului cu publicul țintă și în a dezvolta soluții inovatoare pentru a aduce brandul la viață. Pasionată de marketing, Cristina poate transformă povestea brandurilor într-una care contează astăzi, mâine și pe viitorul.


Echipa

Vasile x Creative Partner

Diana x Brand Communication Partner

Cristina x Strategy Partner

Bogdan x Graphic Designer

Laurențiu x 3D&graphic Designer

Claudiu x Motion&graphic Designer