THINKUAL

Inside thinking for outside value

DESPRE PROIECT

Thinkual ajută antreprenorii și organizațiile mici și mijlocii să se îmbunătățească prin definirea și implementarea unor procese de business eficiente.

Am lucrat împreună cu Thinkual pentru a dezvolta un brand care să încorporeze serviciile și know-how-ul companiei. Astfel am creat Thinkual, un nume unic ce transmite gândirea continuă necesară construirii de procese de business eficiente.

Numele este continuat de poziționarea de brand „Inside thinking for outside value” care transmite implicarea companiei în cunoașterea fiecărui client în parte pentru a oferi o soluție cât mai adaptată nevoilor.

INDUSTRIE

Consulting

SERVICII

Strategie de brand
Naming
Identitate verbală
Arhitectură de brand
Identitate de brand
Motion design
Design digital

Identitatea de brand are la bază simbolul săgeții ce crează direcțiile de business, direcționează resurse și know how și care deschide calea către noi oportunități, din interior spre exterior. Astfel, simbolul copacului construit din săgeți devine elementul central al comunicării de brand.

Flexibilitatea brand-ului ce începe cu elemente derivate direct din identitatea vizuală, permite brand-ului să inoveze continuu și să se adapteze unitar fiecărei linii de business. Astfel Thinkual reușește să se diferențieze într-un mod unic într-o sector cu brand-uri rigide și să comunice într-un mod clar „Inside thinking for outside value”.