Studio Q

Cu 20 de ani de experienţă în industria radio şi peste 250 de staţii automatizate, Q Sound Soft, companie ce oferă programe de emisie complexe pentru staţii de radio locale sau reţele naţionale, ne-a contactat pentru a reconstrui împreună interfața de lucru și experiența de utilizare pentru produsul lor, Studio Q.

Studio Q Interface UI UX Tomorrow Branding 3 uai

Modernul analogic

Procesul a început cu o analiză a tiparelor de utilizare și a automatismelor de folosire ale DJ-ilor și administratorilor de radio. Am identificat astfel noile nevoi ale acestora și am construit o structură modulară care a stat la baza construcției întregului software. Conceptul noii interfețe a avut la bază un stil modern transpus vizual în butoane și structuri analogice specifice acestei industrii.

Studio Q Interface UI UX Tomorrow Branding 1 1 uai
Live UI Studio Q Tomorrow Branding 1
Automix UI system Studio Q Tomorrow Branding 1
RSS Ui Studio Q Tomorrow Branding 2
Playlist UI Studio Q Tomorrow Branding 1

Un software pentru munca de studio de radio

Prin optimizarea elementelor vizuale cu setul de culori și cu structura de utilitate, a rezultat o interfață de lucru perfect adaptată condițiilor de lucru din studiourile de radio. Unificarea interfețelor astfel încât să funcționeze pe un sistem de două monitoare aduce la îndemâna DJ-ilor toate tool-urile de lucru de care au nevoie, la un click distanță.

Studio Q Interface UI UX Tomorrow Branding 2 5 uai
DJ Console Studio Q Interface UI UX Tomorrow Branding 3 uai
DJ Console Studio Q Interface UI UX Tomorrow Branding 2 1 uai
DJ Console 2 Studio Q Interface UI UX Tomorrow Branding 1 uai
DJ Console 2 Studio Q Interface UI UX Tomorrow Branding 2 1 uai
Settings Console Studio Q Interface UI UX Tomorrow Branding 1 uai
Settings Console Studio Q Interface UI UX Tomorrow Branding 2 1 uai

Consolidarea poziției pe piață

Deținând o parte semnificativă din piața de software de radio, Studio Q continuă să-și întărească poziția prin lansarea noii interfețe de lucru. Aceasta a fost foarte bine primită de toate stațiile de radio, utilizatorii bucurându-se de noile funcționalități și noul stil vizual implementat.