Studio Q

Cu 20 de ani de experienţă în industria radio şi peste 250 de staţii automatizate, Q Sound Soft, companie ce oferă programe de emisie complexe pentru staţii de radio locale sau reţele naţionale, ne-a contactat pentru a reconstrui împreună interfața de lucru și experiența de utilizare pentru produsul lor, Studio Q.

Modernul analogic

Procesul a început cu o analiză a tiparelor de utilizare și a automatismelor de folosire ale DJ-ilor și administratorilor de radio. Am identificat astfel noile nevoi ale acestora și am construit o structură modulară care a stat la baza construcției întregului software. Conceptul noii interfețe a avut la bază un stil modern transpus vizual în butoane și structuri analogice specifice acestei industrii.

Un software pentru munca de studio de radio

Prin optimizarea elementelor vizuale cu setul de culori și cu structura de utilitate, a rezultat o interfață de lucru perfect adaptată condițiilor de lucru din studiourile de radio. Unificarea interfețelor astfel încât să funcționeze pe un sistem de două monitoare aduce la îndemâna DJ-ilor toate tool-urile de lucru de care au nevoie, la un click distanță.

Consolidarea poziției pe piață

Deținând o parte semnificativă din piața de software de radio, Studio Q continuă să-și întărească poziția prin lansarea noii interfețe de lucru. Aceasta a fost foarte bine primită de toate stațiile de radio, utilizatorii bucurându-se de noile funcționalități și noul stil vizual implementat.