Loqness Display custom font

Făcând parte dintr-o colaborare mai amplă ce constă într-un proces de branding şi mai multe lansări de produse (studiu de caz complet în curând), proiectul Loqness a avut şi o componentă de creare de font propriu de brand. Am lucrat cu elementele dezvoltate în identitate, cu forme şi linii derivate din produsele companiei şi am creat un font custom care să genereze maxim de recunoaştere şi să transmită „tehnology” şi „smartness”.

Loqness Display Custom Font Tomorrow Branding 2

A font for smartness

Creat ca o extensie a logo-ului, fontul este în primul rând dinamic, fiecare caracter având două forme. Totul se învârte în jurul conceptului de „lock segments”, iar designul produselor a avut un rol important în formele desenate. Fontul custom este folosit pe toate materialele de brand, online şi offline, şi este principalul graphic device al brand-ului.

Loqness Display Custom Font Tomorrow Branding 3 uai
Loqness Display Custom Font Tomorrow Branding 12 uai
Loqness Display Custom Font Tomorrow Branding 13 uai
Loqness Display Custom Font Tomorrow Branding 0 1
Loqness Display Custom Font Tomorrow Branding 6 uai
Loqness Display Custom Font Tomorrow Branding 7 uai
Loqness Display Custom Font Tomorrow Branding 5 uai
Loqness Display Custom Font Tomorrow Branding 0 2 uai
Loqness Display Custom Font Tomorrow Branding 0 4 uai

Implementare

Brand-ul Loqness se află în stadiul de dezvoltare și lansare. Din acest motiv font-ul creat se află și el în faza de implementare și optimizare pe toate materialele, canalele și mediile pe care se manifestă brand-ul. O dată cu lansarea vom reveni și cu alte exemple de utilizare.