A4ACTION

A4ACTION este o asociaţie a cărui principal obiectiv este să promoveze voluntariatul şi implicarea, utilizând metode de educaţie nonformală. Această iniţiativă locală şi-a propus să adune laolaltă tinerii, fiind o alternativă reală prin care ei pot să se implice în comunitate şi în societate. Pentru construcţia identităţii Tomorrow a pornit de la atributele generaţiei Z, principalul target al asociaţiei.  Brand-ul construit ţine cont de specificul acestui grup, puternic digitalizat, în timp ce este un declanşator puternic pentru misiunea cu care asociaţia a pornit la drum.

ssss49 uai

Identitate de brand

Într-o categorie cu bugete şi investiţii limitate în ceea ce priveşte imaginea şi diferenţierea brand-ului, Tomorrow a gândit identitatea ca un instrument care să semnaleze cauzele susţinute de asociaţie, aducând în acelaşi timp unicitate şi memorabilitate. Logo-ul ilustrează acţiunea şi implicarea, fiind flexibil şi dinamic în acelaşi timp. Integrarea simbolului în nume creează un wordmark puternic, complex, care exprimă prin formă apropierea şi invită la descoperire. În acelaşi timp, el a primit o funcţie foarte importantă în dezvoltarea identităţii, clarificând arhitectura de brand – alcătuită din programele permanente sau temporare dezvoltate şi devenind un element funcţional de reluare a identităţii, de fiecare dată când este folosit.

Logo A4ACTIONTomorrow Branding
A4ACTION Brand Tomorrow Branding uai
ssss59 uai
Animatie slogan
ssss51 uai
ssss31 uai

Design şi comunicare de brand

Play,  probabil cel mai cunoscut icon digital, sintetizează implicarea, acţiunea, oportunitatea şi posibilitatea. Sistemul de ilustraţii dezvoltat reflectă flexibilitatea şi implicarea asociaţiei în toate aspectele vieţii tinerilor, de la viaţă socială la activităţi de învăţare şi educaţie. În acelaşi timp,  sistemul de identitate şi platforma de comunicare susţin relaţia pe care brand-ul o construieşte cu audienţa sa şi îşi asumă rolul de potenţare a comunicării în toate elementele proprii concepute: cărţi de vizită, site, locaţii.

1 1
ssss36 uai
ssss60 uai

People first

Am completat dezvoltarea identităţii cu o strategie ce concentrează comunicarea brand-ului pe principala resursă internă: oamenii, voluntarii. Ei sunt exemple de implicare şi pot contribui la maximizarea recepţiei mesajului oricărei campanii. Voluntarii ca parte din comunitatea locală permit brand-ului să capteze atenţia audienţei, transmiţănd direct mesajul. Sistemul de comunicare creat după acest principiu este fundamentul construcţiei relaţiei cu brand-ul A4ACTION, sporind memorabilitatea sa şi furnizând valoare reală pentru audienţă.

ssss29 uai
ssss61 uai
ssss55 uai
ssss28 uai
ssss25 uai

Brand engagement şi brand center

Implicarea oamenilor de la A4ACTION în comunicare necesită angajament şi unelte vizuale de exprimare a acestuia. Am dezvoltat o platformă prin care promisiunea brand-ului – a fi implicat, este respectată de la interior spre exterior. Adevăratul angajament emoţional cu brand-ul se întâmplă când aşteptările audienţei sunt satisfăcute la nivel emoţional. Pentru o generaţie care îşi dorească să schimbe lumea, a avea acces la unelte care îi pun în centrul acestei activităţi este o confirmare a misiunii brand-ului. O astfel de abordare generează comportament pozitiv faţă de brand: internalizarea mesajului şi acţionarea pentru îndeplinirea obiectivelor.

ssss48 uai
ssss47 uai

Web design

Maecenas quis imperdiet ligula. Proin congue ligula elementum odio condimentum, nec ullamcorper enim laoreet. Vivamus augue lorem, congue ac neque in, facilisis facilisis leo. Nunc sed elit dolor. Nullam varius, diam non placerat lacinia, ipsum nisi luctus augue, nec iaculis quam turpis a massa. Fusce elementum nibh non tempor vestibulum. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Pellentesque vel sapien vel tellus tristique tincidunt vitae et nisl. Donec luctus est quis vestibulum sagittis. Pellentesque suscipit pretium fringilla. Morbi viverra malesuada ante, et viverra ipsum molestie in. Vestibulum feugiat eu nulla hendrerit porttitor. Integer congue ut elit vitae pharetra.

ssss15 uai

Impact

În anul 2016 A4ACTION a fost premiată la Gala Tineretului din România. În cadrul comunităţii locale, A4ACTION a ajuns să fie percepută ca fiind cu adevărat dedicată tinerilor din Snagov, iar pe plan naţional eforturile de comunicare a brand-ului au fost date drept exemplu de bună conduită pentru ONG-uri.