Tomorrow Now

Suntem mândri de munca pe care o facem și de afacerile inovatoare cu care lucrăm. Descoperă mai multe despre proiectele noastre de branding, design și marketing noi sau în curs de desfășurare, plus alte noutăți.

Mai 2023

Un brand pentru generații, păstrând măiestria pentru această licoare nobilă.

Aprilie 2023

Un brand inovator pentru o nevoie tot mai actuală atât pentru companii, cât și pentru persoane: siguranța și securitatea cibernetică.

Martie 2023

Simple. For all. Smart. For all.

Februarie 2023

Am construit pentru ACP un brand care să transmită perfecțiunea în manipularea aerului pe care compania o oferă clienților prin inovațiile de tehnologie și design pe care le dezvoltă.

Ianuarie 2023

Fynancial Fynesse

Decembrie 2022

Heavy work for a heavy task: Recycling.

Octombrie 2022

Un brand ce își propune să ajute la rezolvarea miopiei, o probleme mondială tot mai acută, prin cele mai bune soluții ce pot duce la eliberarea ochilor tăi.

Septembrie 2022

Am ajutat Binance să creeze contextul de brand pentru lansarea pe piața din România.

August 2022

O nouă poziționare de brand pentru Up care pune în valoare avantajele aduse de produsele și soluțiile companiei: Opening Up life opportunities.

Iulie 2022

Un brand pentru o întreagă națiune, suma pasiunii și dăruirii pentru un sport ce începe să aducă medalii importante pentru România. Federația Română de Gimnastică Ritmică.

Mai 2022

Eleganță, grație și performanță pentru un eveniment anual de talie mondială: Cupa Mondiala Challenge de Gimnastică Ritmică.

Aprilie 2022

People supercharging events: Zenezia.

Martie 2022

Inside thinking for outside value

Iunie 2022

Am ajutat Banca Pentru Alimente în definirea universului de brand pentru a putea implica și mai multe persoane și companii într-un proiect ce încearcă să rezolve o problemă națională și mondială: risipa de alimente.

Ianuarie 2022

Un mozaic de oameni si digital: Stoked.

Octombrie 2021

Up is more

August 2021

Suntem bucuroși să răsfoim LogoLounge Book 12, conținând două dintre identitățile noastre de brand, Ocularia și Bendis.

Iunie 2021

Construim un brand care dorește să facă tehnologia parte integrantă din viața noastră, pentru siguranță, securitate și confort. Synapse.

Mai 2021

Performanţa şi dăruirea dăinuie peste timp. Felicitări prietenilor noştri, Irina Deleanu şi Federaţia Română de Gimnastică Ritmică, pentru munca în sprijinul performanţei din cei 20 de ani de Cupa Irina Deleanu.

Februarie 2021

Un brand pentru un subiect care ar trebui să devină o prioritate în zilele noastre. Când suficient e suficient, este timpul să facem ceva. Bully No More.

Februarie 2021

Totul este mai simplu cu ghidul potrivit.

Decembrie 2020

Un brand pentru o nouă competiţie de amploare a Federaţiei Române de Gimnastică Ritmică: Cupa României.

Octombrie 2020

Din seria de proiecte pro bono, suntem alături de Şcoala Gimnazială Ştefan Pascu pentru a spune povestea unui brand şi a unei personalităţi.

Septembrie 2020

Tehnologie pentru confort și control.

August 2020

Ne bucurăm să fim premiaţi pentru al doilea an la rând cu Logo Lounge Badge of Honor 12 pentru două dintre brandurile semnate de noi: Ocularia și Bendis.

Mai 2020

Suntem mândri de începerea colaborării cu Rematinvest pentru definirea unui nou ecosistem de brand pentru companie.

Februarie 2020

Tradiție de la 1905. Waldkafe.

Noiembrie 2019

Autenticitate pentru un brand autentic.

Septembrie 2019

Un brand flexibil pentru o echipă flexibilă: Brigada de Voluntari.

August 2019

Un brand pentru „smartness”: Loqness.

Iunie 2019

Suntem bucuroși că am ajutat Grupul Up Coop în localizarea și dezvoltarea brand-ului și produselor pentru piața din România.

Mai 2019

LogoLounge Book 11, conținând identitățile noastre câștigătoare, e aici. Așteptăm varianta hardcover.

Martie 2019

Competiție. Performanță. Emoții. În curând.

Februarie 2019

Vine o zi când din 40.000 de logo-uri, câștigi. De două ori.

Septembrie 2018

Pe drumuri, în curând: Tranzia.

Iunie 2018

Identitate aniversară pentru 20 de ani de lucruri mari: BIG STORE.

Aprilie 2018

Identitate de brand și de locație pentru Gelateria Bulevard M, locul unde „dolce” și „dulce” se regăsesc sub aceeași umbrelă.

Martie 2018

Construim un font custom de brand pentru Tetria.

Februarie 2018

Suntem bucuroși să anunțăm începerea colaborării cu Up România pentru construirea brand-ului pentru un nou produs al companiei.

Ianuarie 2018

Definim o nouă experiență de utilizare pentru unul dintre cele mai populare soft-uri de radio românești.

Decembrie 2017

Bulevard M: un nou concept de bistro adaptat stilului de viață urban și o identitate vizuală și verbală complet nouă.

Noiembrie 2017

Lucrăm la implementarea unui proces de rebranding complex pentru partenerul nostru Donau, marcând astfel o nouă etapă în dezvoltarea companiei și a soluțiilor IT pe care aceasta le oferă.

Octombrie 2017

Lucrăm la o nouă identitate vizuală pentru o companie de arhitectură, proiectare și construcții, care dorește să intre pe o piață saturată și instabilă cu servicii noi: Tetria.

Septembrie 2017

Lucrăm la implementarea unei noi identități pentru o companie care crede cu adevărat că tot ceea ce avem nevoie se găseşte deja în natură, nu în procese artificiale: Organic Gate.

Iulie 2017

Am creat o nouă identitate pentru un distribuitor de educaţie de business care aduce organizaţiilor cu ADN antreprenorial din România un portofoliu de produse și soluţii destinate dezvoltării: Leadder.

Mai 2017

Am ajutat pro bono Fundaţia Judeţeană pentru Tineret Ilfov să-și definească poziționarea și identitatea vizuală în inițiativa sa de a uni toate asociațiile de tineret din Ilfov.

Aprilie 2017

Inspirați de elementele dezvoltate în identitate și de forme şi linii derivate din produsele companiei am creat un font custom pentru Loqness care să genereze maxim de recunoaştere şi să transmită “tehnology” şi “smartness”.

Februarie 2017

Ajutăm Bread&Spices, o brutărie artizanală din nordul Bucureștiului, să fie în ritm cu stilul de viaţă al celor care îi trec pragul zi de zi, prin lansarea primei game de produse de tip catering.

Septembrie 2016

Am implementat un nou sistem de identitate vizuală pentru prietenii noștri de la A4ACTION. Proiectul a fost recunoscut ca exemplu de bună practică în sectorul ONG.