Tetria – un partener pentru decizii importante

Am colaborat cu Tetria, firmă de arhitectură și construcții, pentru a dezvolta un brand complex prin care compania să poată transmite clienților și colaboratorilor abordarea completă pe care o are asupra procesului de proiectare și implementare în domeniul construcțiilor. Am pornit de la crearea unui nume – Tetria – ce transmite flexibilitate si modularitate. Am construit o identitate pornind de la conceptul de dualitate design+funcționalitate, fiecare caracter al wordmark-ului având două părți. Identitatea a fost completată cu un sistem vizual bazat pe un stil simplu, monocrom, care transmite clar serviciile și care se adaptează modular pe toate tipurile de materiale de care compania are nevoie.

Am construit un font propriu prin care brand-ul capătă și mai multă recunoaștere. Sistemul vizual generează mai departe claritate de la documentație la comunicare de brand, reușind să facă ordine pentru a focusa clienții și partenerii pe ceea ce este important: calitatea proiectelor de arhitectură și construcții.

Abordarea modernă transmisă de companie și întărită de brand-ul construit ajută Tetria să capete tot mai multă tracțiune într-un domeniu rigid. Compania a reușit, după lansarea noului brand, să acceseze proiecte tot mai complexe și de durată.