Alexandra Calafeteanu

Identitatea Alexandra Calafeteanu este unul din primele proiecte dezvoltate de Tomorrow Branding. Creat iniţial pentru un designer vestimentar la început de drum, acest brand a rămas fidel identităţii şi reuşeşte să transceadă timpul, la fel ca şi creaţiile Alexandrei.

Identitatea de brand

Acronimul designer-ului Alexandra Calafeteanu este AC, şi am folosit acest simbol pentru a dezvolta identitatea. AC sintetizează două aspecte importante ale domeniului de design vestimentar: în primul rând, creaţia şi, în al doilea rând, capacitatea de a avea o vizibilitate superioară în peisajul industriei de fashion.

Design de brand

Noua identitate grafică plasează simultan designer-ul în creaţie şi implementare. Simplitatea devine ultimul nivel de sofisticare în fashion. Un simbol definitoriu pentru categorie, acul se remarcă prin design în logo-ul designer-ului şi îl poate însoţi de-a lungul timpului. Are aşadar familiaritate, în timp ce principiul de desenare îl face unic şi identitar unui singur brand: Alexandra Calafeteanu.

Impact

Designer-ul Alexandra Calafeteanu se bucură de o identitate unitară, care reuseşte să sintetize atât domeniul cât şi numele, printr-o forma simplă şi uşor de reţinut. În urma acţiunilor de PR pe care designer-ul le face, brand-ul său ajunge să fie recunoscut după creaţiile sale, semnate vizual de logo-ul dezvoltat.