Alexandra Calafeteanu

Identitatea Alexandra Calafeteanu este unul din primele proiecte dezvoltate de Tomorrow Branding. Creat iniţial pentru un designer vestimentar la început de drum, acest brand a rămas fidel identităţii şi reuşeşte să transceadă timpul, la fel ca şi creaţiile Alexandrei.

Alexandra Calefeteanu identitate de brand Tomorrow Branding uai

Identitatea de brand

Acronimul designer-ului Alexandra Calafeteanu este AC, şi am folosit acest simbol pentru a dezvolta identitatea. AC sintetizează două aspecte importante ale domeniului de design vestimentar: în primul rând, creaţia şi, în al doilea rând, capacitatea de a avea o vizibilitate superioară în peisajul industriei de fashion.

Alexandra Calefeteanu logo Tomorrow Branding uai
Alexandra Calefeteanu sistem vizual Tomorrow Branding uai
Alexandra Calefeteanu materiale de brandTomorrow Branding uai

Design de brand

Noua identitate grafică plasează simultan designer-ul în creaţie şi implementare. Simplitatea devine ultimul nivel de sofisticare în fashion. Un simbol definitoriu pentru categorie, acul se remarcă prin design în logo-ul designer-ului şi îl poate însoţi de-a lungul timpului. Are aşadar familiaritate, în timp ce principiul de desenare îl face unic şi identitar unui singur brand: Alexandra Calafeteanu.

Alexandra Calefeteanu Tomorrow Branding 4 uai
Alexandra Calefeteanu etichete Tomorrow Branding uai
Alexandra Calefeteanu identitate de brand Tomorrow Branding 01 uai
Alexandra Calefeteanu catalog Tomorrow Branding uai
Alexandra Calefeteanu eveniment Branding uai

Impact

Designer-ul Alexandra Calafeteanu se bucură de o identitate unitară, care reuseşte să sintetize atât domeniul cât şi numele, printr-o forma simplă şi uşor de reţinut. În urma acţiunilor de PR pe care designer-ul le face, brand-ul său ajunge să fie recunoscut după creaţiile sale, semnate vizual de logo-ul dezvoltat.