Now

Decembrie 2017 / Bulevard M: un nou concept de bistro adaptat stilului de viață urban și o identitate vizuală și verbală complet nouă.

Decembrie 2017 / Bulevard M: un nou concept de bistro adaptat stilului de viață urban și o identitate vizuală și verbală complet nouă.

Noiembrie 2017 / Lucrăm la implementarea unui proces de rebranding complex pentru partenerul nostru Donau, marcând astfel o nouă etapă în dezvoltarea companiei și a soluțiilor IT pe care aceasta le oferă.

Now #3 To 3D or not to 3D, this is a question.

Septembrie 2017 / Lucrăm la o nouă identitate vizuală pentru o companie de arhitectură, proiectare și construcții, care dorește să intre pe o piață saturată și instabilă cu servicii noi: Tetria.

Septembrie 2017 / Lucrăm la implementarea unei noi identități pentru o companie care crede cu adevărat că tot ceea ce avem nevoie se găseşte deja în natură, nu în procese artificiale: Organic Gate.

Septembrie 2017 / Nume nou, poziționare și identitate de brand pentru o companie de servicii financiare dedicate antreprenorilor: Fyn.

Now #2 / No logo, no brand. Or?

Iulie 2017 / Am creat o nouă identitate pentru un distribuitor de educaţie de business care aduce organizaţiilor cu ADN antreprenorial din România un portofoliu de produse și soluţii destinate dezvoltării: Leadder.

Mai 2017 / Am ajutat pro bono Fundaţia Judeţeană pentru Tineret Ilfov să-și definească poziționarea și identitatea vizuală în inițiativa sa de a uni toate asociațiile de tineret din Ilfov.

Aprilie 2017 / Inspirați de elementele dezvoltate în identitate și de forme şi linii derivate din produsele companiei am creat un font custom pentru Loqness care să genereze maxim de recunoaştere şi să transmită “tehnology” şi “smartness”.

Martie 2017 / Cristina a stat de vorbă cu Smark despre Origini, despre natural și despre a mânca sănătos nu doar una-două zile pe săptămână, ci zilnic, la fiecare masă. Articol complet aici.

Now #1 / Big things happening!

Februarie 2017 / Ajutăm Bread&Spices, o brutărie artizanală din nordul Bucureștiului, să fie în ritm cu stilul de viaţă al celor care îi trec pragul zi de zi, prin lansarea primei game de produse de tip catering.

Now #0 / Tomorrow starts with a coffee!

Septembrie 2016 / Am implementat un nou sistem de identitate vizuală pentru prietenii noștri de la A4ACTION. Proiectul a fost recunoscut ca exemplu de bună practică în sectorul ONG.